AlgemeenEntertainment

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwen in Rotterdam is een gebeurtenis met ongelooflijk veel opties. Niet alleen is de Maasstad de een na grootste stad in Nederland, misschien zelfs wel de grootste als je Groot Rotterdam neemt, er worden per jaar zo’n 3 tot 4000 huwelijken gesloten. Tegenwoordig is de term ‘huwelijk’ wat ruimer te nemen, omdat bijvoorbeeld ook de viering van een samenlevingscontract hieronder zou kunnen vallen.
Rotterdam is groot en heeft dus vele mogelijke trouwlocaties en tevens ogenschijnlijk ontelbare mooie plekken om een fotoshoot te doen. Dat laatste aantal wordt alleen nog maar meer, als je gaat voor een idyllische omgeving buiten Rotterdam. Zeeland of het strand van Scheveningen is niet te ver, Delft ligt om de hoek en wat dacht je van de oude binnenstad van Dordrecht of mooi belichte foto’s in een gezellige gemeente als Pijnacker?
Kortom, trouwen is al een hele happening, maar je wilt natuurlijk graag mooie foto’s om het later nog eens , niet alleen, allemaal terug te kijken, maar vooral nog iets van de emoties te ervaren van de mooiste dag in je leven.

Foto’s kijken

Alvorens je een definitieve keuze maakt voor een bruilofts-, huwelijks- of trouwfotograaf, kan het geen kwaad eens uitgebreid te bladeren door eerder gedaan werk. In Rotterdam zijn maar liefst bijna 500 trouwfotografen beschikbaar, een groot deel uit de stad zelf, maar het merendeel elders gevestigd, maar flexibel in werkplaats. Dat is veel , heel veel, dus moet je gaan selecteren.
Een eerste optie daarbij vormt het internet, waarop verreweg de meeste trouwfotografen met liefde hun werk tonen via fotoreportages van eerder gedane bruiloften.
Uiteraard kies je er een paar uit de Maasstad om door te bladeren, maar neem er ook een aantal uit de omgeving. Dergelijke bruidsfoto’s geven je een eerste indruk en vaak een idee of de stijl van de fotograaf je al dan niet aanstaat.

De kennismaking

Het voordeel van zo’n bladersessie is dat je het rustig thuis kunt doen op eigen gekozen tijdstippen, alleen of liever nog met zijn tweeën natuurlijk. Misschien dat er gelijk een bruidsfotograaf uitspringt of er misschien meerdere zijn, maar de volgende stap is altijd kennismaking en dus een gesprek met die persoon. Zo’n fotograaf op je bruiloft is in principe een vreemde, maar dat gevoel moet zo veel mogelijk weggenomen worden tijdens de viering. Als dus blijkt dat je het goed met elkaar kunt vinden, niet alleen in karakter, maar ook in ideeën, dan zit je aan de goede kant. Als die klik er niet is, das is die kandidaat misschien niet zo’n goede keuze.

Offertes

Als je meerdere huwelijksfotografen op het oog hebt, en maar moeilijk een keuze kunt maken, is het verstandig een offerte aan te vragen, misschien zelfs al bij het gesprek. Overigens moet je dit eigenlijk altijd doen om een idee te krijgen van de te maken kosten. Tenslotte is een bruiloft al duur genoeg. Van belang daarbij is natuurlijk wat er precies voor het gevraagde geld aangeboden wordt en hoeverre de fotograaf flexibel is.
Trouwen is Rotterdam is een heel mooi gebeuren en een goede fotoreportage kan de kers op de taart betekenen.

Trouwen in Rotterdam

Woonachtig in Den Haag of Delft?

Ben je woonachtig in de gemeente Den Haag of Rotterdam? Probeer ook lokaal een trouwfotograaf in Den Haag of een trouwfotograaf in Delft te zoeken. Soms kan dit handiger zijn dan iemand ver van je woongemeente.

Heel veel succes met je zoektocht en bruiloft alvast!

 

Lees ook onze andere leuke en informatieve blogs.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader