AlgemeenUncategorized

Kies de goede baardolie voor een verzorgd gezicht

Met de juiste baardolie word je een verschijning waar niemand meer omheen kan. Zonder olie kan de man met de baard eigenlijk niet meer. Niet alleen is de olie belangrijk bij een goede baardverzorging, ook de onderliggende huid profiteert van het gebruik van een goede olie. Nooit meer jeuk na het scheren en een verzorgd gezicht. Een goede olie is een echte must have voor elke man met baard.

Welke baardolie past bij mij?


Er zijn talloze soorten baardolie op de markt en het is daardoor soms moeilijk om te bepalen wat bij jou past. En daarbij, wat voor de een prima product is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. De keus voor een olie is erg persoonlijk. Er zijn wel een aantal punten waar je op kunt letten voor je een specifieke olie koopt.

De geur


Er bestaat baardolie waar geen etherische olie aan is toegevoegd. Deze olie is geurloos en mocht je snel last hebben van een geïrriteerde huid, dan is dit de juiste keus voor jou voor een goede baardverzorging. In alle andere gevallen geldt dat je gewoon eens moet testen wat je lekker vindt. Baardolie met een geurtje is algemeen verkrijgbaar en het ligt helemaal aan jou welke geur je kiest.

De textuur


Baardolie is baardolie zou je denken, maar niets is minder waar. Er bestaan dikke en dunne varianten die allemaal hun werk prima doen. Kies je een dikke variant, dan kun je dit lekker in je baard kneden voor je met een baardkam aan de slag gaat. Een dunne variant kun je direct met een baardkam verdelen door de baard. Met zo’n baardkam en de juiste olie weet je zeker dat je baard gelijk goed in model zit.

De prijs


Natuurlijk is de prijs van baardolie ook niet onbelangrijk. De prijzen kunnen enorm uiteen lopen en ook hierbij geldt weer dat je vooral moet zoeken naar een olie die bij jou past. Heb je die eenmaal gevonden, dan is ook een wat grotere investering geen probleem. Je hebt er immers elke dag profijt van.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader