Meubels

Hoe verplaats je meubels eenvoudig?

Het verplaatsen van je meubilair is meestal goed te doen. Maar bij grote en zware meubelstukken kan het verplaatsen echt een uitdaging worden. Gelukkig zijn er meerdere manieren om in die situaties je meubels van plek A naar plek B te krijgen. In dit artikel kun je goede tips en adviezen vinden om op een eenvoudige manier zware, logge en grote meubels te verplaatsen!

Bevestig sterke en robuuste wielen onder je meubelstukken

Door te kiezen voor sterke meubel wielen voor elk apparaat bij WielenOutlet en die onder je meubels te bevestigen, maak je een verplaatsing van je meubilair een stuk gemakkelijker. Natuurlijk is het hierbij wel belangrijk dat de wielen voor elk apparaat- WielenOutlet goed bevestigd worden en robuust en sterk zijn. Ze moeten het gewicht van de meubels wel kunnen dragen!

Gebruik een zogenoemd ‘hondje’ om meubels te verplaatsen

Voor de echt zware meubels kun je altijd een hondje gebruiken om die te verplaatsen. Hondjes zijn planken op wielen, die je onder een kast of ander meubelstuk kunt zetten. Vervolgens wip je het meubilair weer terug en zit het plankje eronder. Het verrijden van meubels wordt zo een fluitje van een cent. Staat het. meubelstuk op zijn plek, dan kantel je deze en trek je het hondje eronder vandaan. En klaar is Kees!

Lichte meubels kun je met twee personen tillen

Kies je niet voor het gebruik van wielen voor elk apparaat- WielenOutlet of een hondje, dan kun je een kast, tafel of dressoir ook met spierkracht verplaatsen. Bij licht meubilair is dit vaak geen enkel probleem. Zeker als je met z’n twee├źn even in de weer gaat, zijn lichte meubels zo verplaatst! Je hebt dan geen hulpmiddelen nodig en bent dan ook zo klaar. Maar goed, er moet dan wel iemand in je omgeving zijn die je mee kan helpen! Heb je dat niet, om welke reden dan ook, dan kun je bij echt zwaar meubilair altijd nog externe hulp inschakelen.

Of schakel een verhuisbedrijf in bij grote verplaatsingen

Moeten er meubels verplaatst worden in verband met een verhuizing? Dan doe je er slim aan om een betrouwbaar verhuisbedrijf voor deze klus in te schakelen! Je weet dan zeker dat het.meubilair snel, veilig en betrouwbaar verhuisd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader