Wonen / Huis en Tuin

Hoe kies je de perfecte industriële lamp

Wanneer jij de keus hebt gemaakt dat je wilt is de tijd aangebroken dat je de lampen moet gaan uitkiezen. Wanneer jij weet welke stijl lamp je wilt lijkt het soms alsof je alles al weet, maar ook binnen de industriële lampen is er nog veel keus. Om deze keus te versoepelen hebben wij alle vragen waar je over na wilt denken even op een rijtje gezet. Koop anders retro lampen voor het huis.

Het model en maat van de lamp

Een voordeel aan deze stoere lampen is dat ze in veel maten en modellen en beschikbaar zijn, zo kun je ze overal in jouw huis kwijt. Zo heb je industriële wandlampen hanglampen en sta lampen. Het model van de lamp hangt grotendeels af van wat je wilt verlichten en in welke kamer hij komt. Zo zal een hanglamp mooi boven de eettafel en kunnen sta lampen in elke hoek van de woonkamer hem een mooie sfeer geven. Ook de maat hangt af van de hoeveelheid licht die je nodig hebt, maar je wilt hem natuurlijk niet te groot en dus te duidelijk aanwezig hebben. Probeer de gouden middenweg te vinden wanneer het gaat om de maat.

De kleur van de lamp

Kleuren die natuurlijk altijd werken zijn zwart, wit of grijs. in deze kleuren zijn altijd stoere lampen en ze passen in elk interieur en kleurenschema. Maar misschien wil je dat jouw lampen net iets meer opvallen en kies je dus voor een opvallender kleurtje. Dit kan er ook geweldig uitzien, maar denk er wel aan dat hij nog steeds binnen jouw interieur past. Als je dit goed doet kan jouw lamp een echte blikvanger worden binnen het interieur.
Hopelijk kun je met deze tips ook de perfecte industriële lamp voor jouw huis vinden. Onthoud gewoon dat de lamp natuurlijk mooi moet zijn en karakter moet hebben maar dat hij ook binnen jouw interieur moet passen. Zo vind jij vanzelf de lamp van je dromen die ook nog eens perfect in je huis past.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader