Recreatie en Vrije tijd

GTA 6

In een rapport uit 2020 van schrijver Jason Schreier, waarin hij sprak met medewerkers van Rockstar, kwamen we erachter dat hun volgende game een nieuwe Grand Theft Auto zou zijn. Ik wil het hebben over wat we nu nog meer weten. Sinds ik begon met het schrijven van de video, is er veel gebeurd. We zullen dat bespreken, maar ook wat andere informatie die ik interessant vond. Veel hiervan zal nog steeds speculatie zijn, maar speculatie kan leuk zijn. Tom Henderson, die vaak informatie lekt over een verscheidenheid aan games, onthulde dat de volgende GTA zich zal afspelen in een moderne Vice City, die is gebaseerd op de stad Miami. Een waarschijnlijke reden voor deze periode is omdat het meer maatwerk en inhoud voor de online modus mogelijk maakt. Al deze informatie werd ondersteund door Jason Schreier.

Gameplay

Hij zei ook dat de kaart, net als Fortnite, in de loop van de tijd zal evolueren wanneer DLC wordt uitgebracht. Deze wijzigingen worden aangebracht in de oorspronkelijke kaart, maar zullen ook nieuwe gebieden bevatten. In het rapport van Jason Schreier zei hij ook dat de game een ‘gematigde release zal hebben… die vervolgens wordt uitgebreid met regelmatige updates in de loop van de tijd’. Wat een verdere bevestiging van de terugkeer van Vice City zou kunnen zijn, kwam van een podcast in december 2020, toen een DJ die aan GTA V’s Cayo Perico DLC werkte, onthulde dat hij naar een feest ging voor Rockstar-medewerkers, die daar waren zodat ze Lamborghini’s konden besturen, geweren konden schieten , en feesten, zoals de dingen waar ze games over maakten. Het feest vond plaats in 2019… in Miami. Tom Henderson zei dat er twee speelbare personages zullen zijn, een mannelijke en een vrouwelijke. Volgens Tom is het vrouwelijke personage intelligent en technologisch onderlegd. Hij onthulde ook wat nieuwe informatie over hoe andere personages je zullen betalen voor werk. Sommige spraakmakende personages gebruiken cryptocurrency in plaats van contant geld om u anoniem grote hoeveelheden geld te geven. Een personage dat we misschien kennen, heet The Mexican. Dit kwam uit het cv van een Mexicaanse acteur in 2017, dat later werd verwijderd.

Release datum

Toen hem werd gevraagd waarom GTA VI daar stond, antwoordde hij alleen door te zeggen dat hij niets kon bevestigen of ontkennen. In 2020 heeft Rockstar een patent ingediend over het verbeteren van de AI van NPC’s in auto’s en hoe ze reageren op de wereld om hen heen. De verbeteringen die het noemt, zijn onder meer NPC’s die actief het verkeer vermijden, en ze zullen verschillende routes nemen, afhankelijk van het weer, zoals het vermijden van wegen die gevaarlijk zijn in de regen. Een ander patent vermeldt dat een oude, vervallen buurt langzaam zal veranderen in een high-end buurt als de speler in die gebieden succesvoller wordt. In 2021 sprak de Lead Gameplay Programmer van Rockstar over hoe ze willen dat alle dieren net zoveel bewegingsvariatie hebben als de paarden in Red Dead Redemption 2, wat indrukwekkend is aangezien de paarden meer dan 3000 animaties hadden. In zijn 2020-rapport zei Jason Schreier dat de game zich in “vroege ontwikkeling” bevindt en later op Twitter dat de game nog jaren verwijderd is. Tom Henderson voorspelde vervolgens een release in 2024 – 25, met op zijn vroegst een onthulling in 2023. In een trailer voor de Cayo Perico DLC van GTA V in november 2020 staan coördinaten onderaan het scherm.

Als je ze opzoekt om te zien waar ze heen leiden, van alle plaatsen in de wereld waar ze je naartoe kunnen brengen, wijzen ze naar een bocht in een weg in de middle of nowhere, die er toevallig uitziet als het getal 6 in Romeinse cijfers. Indien opzettelijk, zou dit de eerste officiële verwijzing naar GTA VI zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader