FietsenWebwinkels

Fietsen kopen voor een goedkope prijs

Online een goedkope fiets kopen

Laten we heel eerlijk wezen: bij een goedkope fiets zijn er altijd redenen aan te geven waarom deze zo goedkoop is. Op zich maakt het dan niet uit of je online koopt of bij een fietsenwinkel in de buurt.
Eén van die redenen is dat de fiets tweedehands is, dus niet nieuw, gebruikt en aan slijtage onderhevig geweest. Hoeveel dat is, dat weet je niet, maar hoe lager de prijs, hoe slechter de staat van de fiets, is een goede vuistregel. Hoewel, er kan nog een andere reden zijn en dat is dat de fiets gestolen is en dat weet je dus niet. In dat geval is het van belang de fiets te bezichtigen, uit te proberen en in te schatten hoeveel jij ervoor zou willen geven. Zit de verkoper daar toch ver onder, dan kan het een verdacht zaakje zijn.

Maar dat terzijde, we zoeken online, we willen goedkoop en we willen toch enigermate kwaliteit.

Fietswebshops met standaard laag geprijsde fietsen
Vergis je niet, die zijn er best wel veel te vinden als je er een beetje moeite voor wilt doen. Het voordeel van online is dat je er geen stap buiten de deur voor hoeft te doen en dat maakt je zoektocht een stuk minder intensief. Toch loont het de moeite niet gelijk bij de eerste beste online fietsenwinkel je aankoop te plaatsen.
We kunnen er niet omheen dat fietsmerken gerangschikt worden in A en B merken, maar het is ook duidelijk dat de verschillen hiertussen weliswaar aanwezig zijn, maar steeds kleiner worden. Dat is alleen maar goed voor de consument met een kleine beurs.Fietsen kopen

Aanbiedingen

Er is letterlijk geen enkele fietswebshop te vinden die geen aanbiedingen heeft. Er schijnt altijd wel een of andere reden te zijn om een deel van de fietscollectie goedkoper aan te bieden, soms aan de hand van directe korting op bepaalde modellen, soms in de vorm van coupons. Je mag dan zelf een fiets uitkiezen en krijgt de couponkorting als bonus.
Zo kan een relatief dure fiets net binnen je budget komen te vallen, of een al goedkope fiets nog minder kosten.

Damesfietsen vergelijken

Het kan ook zijn dat je gewoon al een fiets (damesfietsen) op het oog hebt, een model, een type, of een merk. Om toch bij de goedkoopste oplossing te komen, zijn er sites die aanbieders met elkaar vergelijken, zodat je niet zelf talloze websites hoeft af te struinen naar de goedkoopste aanbieding. Dat zijn sites als vergelijk.nl, kieskeurig.nl of prijsvergelijk.nl.

Niet bij fietsenwinkels

Er zijn tal van bedrijven, die fietsverkoop erbij doen. Vooral groothandels doen dat en die kunnen dan hun fietsen voor lagere prijzen aanbieden dan een online fietsenzaak. Er zijn ook politieveilingen van ooit gestolen fietsen, die al te lang gestald staan, of je vindt goedkope fietsen op allerlei algemene online informatieborden. Die laatste kennen we bijvoorbeeld als prikborden bij supermarkten, maar er zijn er ook heel veel op het internet te vinden.

Naast een standaard goedkope online fietswebshop als city-bikes.nl zijn er dus nog tal van andere mogelijkheden zoals fietsen kopen voor een goedkope prijs.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Close
Back to top button
ajax-loader