AlgemeenUncategorized

Een kerstpakket sluit het jaar echt goed af

Met een mooi kerstpakket gaan al uw medewerkers aan het eind van het jaar tevredne naar huis. Had u er al zo over nagedacht? Toch is het zo! met een mooi pakket onder de arm is het toch net wat leuker huiswaarts keren zo voor de feestdagen dan met een saaie waardebon of, erger nog, met lege handen. Veel werknemers vinden het een van de leukste dingen van het jaar: het ontvangen van hun kerstpakket. Ze willen graag gezien worden en ze vinden het fijn om te weten dat hun werkgever het waardeert dat ze het hele jaar zo hard hebben gewerkt. Voor u als werkgever is het simpel om die waardering te tonen. Met een mooi kerstpakket. Kerstpakketten zijn in het verleden een van de eerste dingen die weg werden bezuinigd, maar dat viel bij veel mensen verkeerd. Kerstpakketten horen bij het einde van het jaar en ze horen bij goed werkgeverschap. Investeer er daarom in en maak er werk van om uw medewerkers te laten zien dat u hun harde werk waardeert.

Een kerstpakket is een goede investering


Misschien moet u even slikken als u uitrekent wat het uitdelen van een kerstpakket u precies gaat kosten. Maar weet dat de waardering die u ermee laat zien eigenlijk haast onbetaalbaar is. Het gebeurt dat er in bedrijven een simpele waardebon wordt uitgedeeld met een tamelijk standaard kerstkaartje erbij. Moeten medewerkers daarvan het idee krijgen dat u hen persoonlijk wilt bedanken? U zult zelf ook wel snappen dat dat niet zo werkt. Het is veel leuker om een mooi pakket in ontvangst te nemen en dat thuis samen met het hele gezin te openen. Wat zou erin zitten? Allemaal lekkere dingen om te eten en vaak ook wat leuks om in huis te zetten. Zo worden de feestdagen extra gezellig! Geef uw medewerkers het gevoel dat ze er echt toe doen en beloon hun ferme inzet met een mooi kerstpakket.

Het juiste kerstpakket kiezen


het juiste kerstpakket kiezen kan nog best lastig zijn. Een kerstpakket voor mannen zal natuurlijk andere dingen bevatten dan een kerstpakket dat wordt uitgedeeld in een bedrijf vol vrouwen. Denk maar aan bepaalde thema’s, bijvoorbeeld bier of voetbal. Dat zal in een kerstpakket voor mannen vaak bejer uit de verf komen dan bij vrouwen. Verdiep u daarom eens goed in uw medewerkers om zo het juiste pakket te kunnen kiezen. Natuurlijk moet het pakket ook aansluiten bij de visie van het bedrijf. Zorg daarom dat u goed weet wat erin zit, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader