AlgemeenUncategorized

De Waist Trainer voor een uitdagende taille

We leven in een vreemde wereld. Naast de opkomende populaire trend van genderneutraliteit, zelfs in de aankondigingen op een NS-station, is de commercie vergeven van producten om juist mannelijkheid en vrouwelijkheid extra te benadrukken. De waist trainer is een dergelijk product en doet nog het meeste denken aan een ouderwets korset, een kledingstuk dat door vele vrouwen uit die tijd verfoeit werd.

De zandlopervorm

Onze lichaamsvormen zijn een door de natuur gegeven element, die we door onze leefstijl danig kunnen beïnvloeden. Dat kan alle kanten op, maar het is bij de meeste mensen zo dat ze proberen er zo voordelig mogelijk uit te zien met de mogelijkheden die het lichaam in zich heeft. Voor de man zijn een sixpack en brede schouders voorbeelden van dergelijke vormen, voor een vrouw mooie borsten en een smalle taille. Hoewel je de laatste tijd bijzonder voorzichtig moet zijn met seksistisch getinte opmerkingen, is het toch de bedoeling van die vormen aantrekkelijk te zijn voor een mogelijke partner. Daarnaast is het natuurlijk voor iedereen prettig gewoon te horen dat je er goed uitziet.

Aanvulling

De waist trainer kan geheel zelfstandig gedragen worden, waarbij door de elastische versmalling in het midden de taille voorzichtig gestimuleerd wordt deze vorm uit zichzelf aan te nemen. Het is zelfs mogelijk de waist trainer te verstellen en de druk op het middel geleidelijk aan te verhogen. De waist trainer functioneert echter het beste als ze gecombineerd wordt met een fysiek trainingsprogramma en een gezond dieet. Je doet immers een waist trainer aan om dat zandloperfiguur te tonen, maar om het een blijvend effect te laten hebben, zul je er wat voor over moeten hebben. Overigens helpt een waist trainer ook bij uw houding.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader